Molenstraat 4c, 2513BK, Den Haag Di t/m do: 10:00-16:30, vr t/m zo: 10:00-17:00 070-3656454

OverBrasserie ’t Ogenblik

HoiEven voorstellen

Brasserie ’t Ogenblik is al jaren lang een begrip in Den Haag. Een mooie Brasserie in het hartje van Den Haag. Een uitmuntende service staat bij ons hoog in het vaandel, daarvoor hebben we al diverse prijzen ontvangen 😀Kom vooral bij ons langs om het zelf te ervaren! Wij verwelkomen u graag 6 dagen per week (di t/m zo) aan de Molenstraat 4c in het centrum van Den Haag, vlakbij Paleis Noordeinde.

Sinds 1 juli 2023 zijn wij, Bram en Beau, eigenaren van deze mooie zaak. We zijn broer en zus en hebben een passie voor de horeca. We hebben al enige ervaring in deze mooie branche. Zo hebben we al enkele jaren een koffiezaak in de Reinkenstraat. Deze zaak heet Satisfaction.

Bij beide zaken pronkt ons logo op de gevel. De Vespa op het logo verwijst naar de jaren 50 stijl in de zaak en de heerlijke Italiaanse mentaliteit. De dame in het logo heeft een turquoise jurk. Toch is de echte kleur van Brasserie ’t Ogenblik oranje. Een warme koninklijke kleur. Dat kan toch ook niet anders in het Hofkwartier op steenworp afstand van paleis Noordeinde.

Wat de zaak ook bijzonder maakt, is dat ooit banket bakkerij Maison Krul hier gevestigd zat. In onze zaak werd het retourgebak verkocht. Jaren later zie je KRUL nog steeds op de gevel staan. Ook hebben we in de zaak twee mooie buikkasten staan, die van origine nog zijn van de bekende bakkerij. Wil je meer lezen over Bakkerij Krul, klik hier.

Zowel broer als zus hebben beide jarenlange ervaring in de horeca. Bram heeft na zijn horecaopleiding zich gespecialiseerd als Barista. Ook heeft hij ervaring in de keuken. Beau vult haar broer perfect aan, ze brengt rust en structuur aan in de zaak. Met ervaring in (evenementen)marketing, communicatie en sales weet ze wat gasten willen en speelt ze er goed op in.
Verder hebben we een geweldig hecht team lopen bij Brasserie ’t Ogenblik. Een mengeling tussen jong en oud, ervaren en nog lerend.

Mocht je tips, ideeën of vragen hebben, stel ze ons!

Hartelijke groet,
Bram & Beau